Campionat d’Espanya Juvenil


Ver Fotos

El passat cap de setmana l’equip juvenil del RC Sitges va finalitzar com a primer de grup en la 1ª fase del Campionat d’Espanya que es va disputar a Sitges. En el primer dels partit, jugat el divendres el Sitges va guanyar asl CAU Valencia per 30 a 7, demostrant la seva condicio de favorit en aquesta fase. En el segon partit, jugat dissabte el CAU Valencia va guanyar 18-5 al Getxo del Pais Basc, per el que el Sitges era el favorit per el darrer partit que es jugava diumenge entre bascos i catalans. Els nostres nois confirmaren el pronostic amb un clara victoria 28-10, tot i haver començat perdent el match.

Aquest dissabte 24 d’abril s’incia la segona fase que consisteix en dues lliguetes de 5 equips, al Sitges li esperen els millors clubs d’Espanya, si en fixem veure’m que es impressionant. Dissabte 24 d’abril a Sevilla (Cajasol Ciencias el seu primer equip senior juga a Divisió d’Honor). Dissabte 1 de maig descans. Dissabte 8 de maig a Sitges (Les abelles de València el seu primer equip senior juga a Divisió d’Honor). Dissabte 15 de maig a Madrid (Liceo Frances el seu primer equip senior juga a Divisió d’Honor B) i finalment dissabte 22 de maig a Sitges (VRAC de Valladolid el seu primer equip senior juga a Divisió d’Honor).

Els dos primer de cada grup passen a semifinals i a priori el RC Sitges tot i jugar davant 3 clubs de Divisió d’Honor i 1 de Divisió d’Honor B, te seriosses possibilitats de classificar-se. A part hi ha l’apartat economic que representa anar a Sevilla, Mdrid i unes hipotetiques semifinals i final. DEUNIDO tot plegat.

Festival Internacional d’Escoles de Rugby de Sitges


Ver Fotos

També el passat dissabte es va dur a terme a Sitges el 1er Festival d’Escoles de Rugby amb la participació de dos clubs Catalans (RC Sitges i UE Santboiana) i dos clubs francessos (Entente de la Têt i Uniron Sigean Port la Nouvelle). Va esser una fantastica jornada amb mes de 300 nens jugant a Rugby tot el mati i on el nivell que va esser força alt, va fer veure grans partit en totes les categories.

2 comentarios sobre «Campionat d’Espanya Juvenil»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: