!!! CAMPIONES ¡¡¡ RC Sitges 13 – Gòtics RC 7 Final Copa Catalana – Sènior Femení

champ

Veure fotos

Falten 10 minuts per a la fi de partit, les sitgetanes tot i dominar en el marcador 13 a 7, un assaig transformat del Gòtics dona la victòria a les barcelonines,  s’està patint i molt en varies jugades a cinc metres de marca sitgetana, però les nostres jugadores ho donen tot. Lluiten cada pilota, cada placatge, cada ruck. El Gòtics ho intenta per davantera, també obrint a la línia, però es troben sempre una samarreta verda en el camí cap a la marca …passen els minuts, es recuperen pilotes que s’enverinen dominades per l’emoció escrivint les darreres paraules del partit.. per fi s’aconsegueix portar la pilota fins a mig camp, ara sí, no es pot escapar,.FINAL…el RC Sitges es proclama Campiona de la Copa catalana Femenina.

Així vàrem viure els darrers minuts d’un partit molt igualat, on un Gòtics amb criteris clars de joc, no va poder amb la il·lusió i tenacitat del Sitges. Sobretot a la primera meitat a les del Garraf els va faltar una mica de tranquil·litat en el control del joc per a traduir en punts en el marcador la bona feina que va fer durant aquest període. De fet a la mitja part es va arribar amb avantatge de les barcelonines 3-7, que havien anotat en una de les comptades ocasions que s’acostaren a marca sitgetana. En canvi les nostres noies tot i gairebé jugar aquests primers quaranta minuts a camp contrari, sols havien aconseguit tres punts mitjançant un cop de càstig transformat per Tulipa.

A la represa les noies del Sitges sortiren a per el partit tancant a les de la Foixarda al seu camp, cada jugada era un intent de marca, però la defensa del Gòtics era impecable. Finalment, mitjançant Maria taponant un xut defensiu arribava la marca que capgirava el marcador (8-7). Les jugadores sitgetanes traduïren l’eufòria per la marca en esperit de victòria, volien la Copa i seguiren pressionant al Gòtics al seu camp fins aconseguir la segona marca del Sitges, mitjançant Hannah (13-7). Restaven 10 minuts per acabar el matx….

Han estat anys de treball d’un grup de noies, creient en un esport i sobretot en elles mateixes on ningú els ha regalat res Sou campiones, vosaltres, totes les jugadores i persones que han fet possible en aquests anys aquest somni…ara fet realitat, per primera vegada a la història RC Sitges Femení Campió Copa Catalana. FELICITATS ¡¡¡