Catalunya S21 campiona d’Espanya, per segon any consecutiu

cat

Veure Fotos

Aquest cap de setmana, la Selecció Catalana de Rugbi en categoria juvenil ha revalidat el títol de campiona de l’Autonòmic després de vèncer a la Selecció de Madrid per 25 a 20, a València.

L’enfrontament va tenir dues cares molt diferents. En la primera part, la superioritat de la davantera catalana va ser decisiva davant dels rivals i en la segona la qualitat dels jugadors de la línia tres quarts madrilenya va posar en perill la victòria dels catalans.

Al cap de pocs minuts de l’inici del partit, va quedar demostrada la superioritat del XV de la ginesta en les fases estàtiques. Els juvenils de Catalunya aconseguien arribar a la mitja part amb un resultat de 20-3, amb assajos de Lluís Domingo, Joan López i Arti Kovalenco, que a més a més va transformar el cop de càstig i una transformació. Durant la represa, Madrid, recolzada per la qualitat dels seus 3/4, enllaçaven fases fins aconseguint punt al marcador. Xavier Alsius va sumar una marca més i quan falten 5 minuts pel final els madrilenys retallaven el resultat. Tot i així, el poder defensiu dels catalans va ser eficient per aconseguir el títol.

Segons Diego Godoy, Seleccionador de Catalunya, “ha estat un enfrontament amb sensacions contraposades. Les finals no es juguen, es guanyen, així que estic molt content d’aconseguir, per segon any consecutiu, el Campionat d’EspañaSUB-21″. A més, destaca el treball realitzat pels jugadors i, en especial, de tot el cos tècnic amb Paco Baena, ÁlvaroHompanera, Miguel Anguita, Federico Ricciotti, Pau Mons i Gastón Gutiérrez, ja que sense ells no s’hagués pogut revalidar el títol.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: