CE Universitari 39 – RC Sitges 38 Segona Catalana – Sènior Femení

Foto de Manel Romero Olmos (CEU)

Un cop finalitzat la primera meitat de la temporada on participen tots els equips femenins catalans i es defineix el Campió de Catalunya, INEF de Barcelona.en aquesta ocasió, els equips que disputen Divisió Honor Espanyola (INEF i Girona) no els permet de combinar ambdues competicions per el que no poden participar a les organitzades per la Federació catalana. Així doncs la resta d’equips catalans juguen el Campionat de Catalunya de primera i segona categoria.

En aquesta temporada el Sitges jugarà a Segona Catalana al no haver esta finalista en el campionat disputat abans de Nadal i el passat dissabte ja va jugar el seu primer partit visitant el camp de CE Universitari de Barcelona on va perdre per un sol punt de diferència.

El proper partit del sènior femení serà aquest dissabte dia 21, en que rebrà la visita del combinat Sabadell/Santa Coloma. El partit es jugarà a les 16:00hs a Santa Bàrbara.

Link Classificació: http://rugby.playoffinformatica.com/CompeticioClassificacioWeb.php?accio=accio_competicio_publica_resultats&idGrup=172&idTemporada=9

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: