Comunicat de Joan Marsal & Co

Hola a tots i a totes. El proper dissabte, com ja sabeu, és un dia molt important pel nostre estimat club. Per primera vegada en 30 anys d’història es tancarà un procés electoral entre dues candidatures per la formació d’una nova o una renovada junta directiva.

Al marge de rivalitats i programes electorals, el club som tots i la vida continua. El club necessita unitat i armonia i qualsevol posició que anés en contra d’aquests adjectius serien una opció equivocada. Per això ens agradaria celebrar, sigui quin sigui el resultat final de les eleccions, UN GRAN TERCER TEMPS on tots els socis i sòcies i la gent propera al que li importa el Rugby Club Sitges, pugui gaudir realment d’un sentiment d’unitat i de grup social fort i estable. Creiem que, com que som gent de rugby fins a la mèdula, la millor manera de llimar diferències, apropar posicions i fer que tots tirem endavant en una mateixa direcció, seria celebrar una de les parts que més ens agraden del nostre joc, un tercer temps, de forma sincera, plàcida i amable.

Fem que tot aquest procés acabi com el que és, un motiu de celebració, unitat i preàmbul d’un club millor del que tots en poguem estar orgullosos.

Per això us volem convocar a tots i a totes el dissabte a partir de les 18.30h al club, on descobrirem el resultat final de les eleccions i després podrem celebrar-ho junts desitjant el millor possible a la candidatura guanyadora i sobretot fent un primer pas de generositat, solidaritat i fair play que demostri que som gent de rugby per sobre de tot.

Visca el Rugby Club Sitges

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: