Comunicat de Josep Cabré Fernandez President Rugby Club Sitges

Sitges 27 de Març del 2017

Com tots sabeu el passat dissabte, i per primera vegada en aquests 30 anys d’història del nostre club, es varen celebrar eleccions a la Presidència del Rugby Club Sitges.

Davant aquest esdeveniment, voldria agrair a tots el socis de la nostra entitat la seva participació en el  procés electoral, que ha sigut un procés modèlic on dues visions del rugbi van plantejar el seus projectes d’una forma honesta i apassionada.

També voldria afegir que l’alt percentatge de participació ve a demostrar el grau de maduresa i consolidació del nostre club, i això com a President, m’omple d’orgull.

No voldria finalitzar aquestes línies sense tindre unes paraules d’agraïment i suport pels membres de l’altra candidatura, i en especial pel company Joan Marsal. La seva feina i esforç ens ha motivat a ser millors i veure els punts febles del nostre programa. De tot cor, moltes gràcies.

La nostra proposta sempre ha sigut integradora, érem ferms partidaris d’una candidatura única integrada per membres de les dues llistes. Aquesta idea segueix vigent.

Visca Sitges i visca el Rugby Club Sitges.

 

Josep Cabré Fernandez

President Rugby Club Sitges

2 comentarios sobre «Comunicat de Josep Cabré Fernandez President Rugby Club Sitges»

 1. Apreciat Josep, no vull ser menys i fer una petita reflexió que em va vindre al cap tot just es va conèixer el resultat de les eleccions. El fet de que les eleccions hagin estat tant espectacularment igualades, és mostra de que els socis del club confien en tots nosaltres i hem de ser conseqüents i responsables amb la confiança que cada un dels votants ha depositat en nosaltres tot i pertànyer a dues candidatures diferents. La candidatura +Jospe Cabré te una responsabilitat per sobre de cap altra pel fet d’haver estat la llista més votada. Teniu un programa que acomplir, es un programa ambiciós amb molts punts que no resultaran senzills d’assolir, però està clar que heu adquirit un compromís molt ferm. Jo com a membre de l’altra candidatura estic a la vostra disposició per ajudar en tot el que estigui en les meves mans sempre que les coses es segueixin fent d’acord amb la nostra filosofia i de forma regida pels valors del nostre esport, el Rugby. Es evident que si hi va haver dues candidatures es pequè hi ha diferències, del contrari no haguéssim passat un procés electoral, en el qual perquè no dir-ho hi ha hagut, com és lògic moments de tensió i de discrepàncies, per això ara es moment de reflecció i d’actuar amb conseqüència i sobretot amb la responsabilitat adquirida per la decisió del nostre electorat.

 2. Buenas tardes,

  Espero y deseo que, en el año de su 30 aniversario y ante el reto que supone la consolidación del nuevo campo, entre todos sepamos encontrar el mejor camino para el club.

  Las dos candidaturas y sobre todo, los dos cabezas de lista tienen una responsabilidad para con todos los socios, y para con el desarrollo del rugby en este pueblo.

  Por favor, poneos a ello con el buen hacer que habéis demostrado durante estos meses.

  A vuestra disposición si lo necesitáis.

  un cariñoso saludo

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: