Copa Catalana Semifinal Infantil

L equip Infantil del Rugby Club Sitges es clasifica brillantment per a disputar la Final de la copa catalana Infantil en imposar-se el passat 19 de maig al CR Sant Cugat per 14-24  a partit unic a camp dels del Vallès.

El partit fou igualat en la primera meitat que finalitzar amb empat a 7, sobretot degut al mal joc sitgetà que en cap moment controla la pilota, donant l’iniciativa al Sant Cugat. Tot i aquest mal joc la cona defensa dels del Garraf, va permetre que el St. Cugat anotes en una sols ocasió tot i tenir el pilota durant to aquest periode i en una de les poques pilotes sitgetanes anotar el Sitges, establint el 7-7 indicat al descans.

 A la segona meitat els sitgetans incrementaren el ritme en defensa aixo els va permetre de recuperar més pilotes i per tant més opciones de marca, que degut a la bona qualitat d’aquest equip es traduiren en marca fins a un 7-24 favorable als nostres nois que deixava sentenciat el partit, sols una altre marca dels del Valles maquillar el resultat. 

 Tot i la victoria a la final el proper 2 de juny davant l’UE Santboiana, es tindra que millorar en molts aspectes, doncs amb tant poca posessio de pilota sera dificil aconseguir un titol, que si els jugadors sitgetans juguen com saben tenen al seu abast.

2 comentarios sobre «Copa Catalana Semifinal Infantil»

 1. Jaume:

  Aprovecho el medio para ponerte un poco de presión y pedirte que necesitamos un Bus (como Mínimo) para llevar a todo el Equipo de Cadetes a Alentar al Dream Team.

  De más esta decir equipo de Intaniles que vamos a grabar el partido y que esperamos que dentro del campo demuestren todo lo que de verdad, saben jugar.

  Exitos para todos sus jugadores y entrenadores, no olvidarme de sus Delegados.

  Y a subir pronto al Cadetes!!!!

 2. Estoy de acuerdo con lo que escribe Santi, necesitamos el apoyo de todo el mundo y seria de mucha utililidad que el club fletara un autobus para trasladar a todos los suporters (madres, padres, y jugadores de las diferentes categorias que seguro querran venir) que vendrán a animar-nos, asi le dará mas colorido al campo y nuestros chicos se sentirán mas arropados.

  JAUME SUELTA LA PASTA!!!!!!!!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.