CP Les Abelles 22 – RC Sitges 7 Sènior Masculí A – Divisió Honor «B» Espanyola

abelles

Imatge d’arxiu

Nova derrota i nova demostració de les virtuts i defectes d’aquest equip sitgetà que setmana rera setmana fa bons partits mitjançant petites dosis d’un enorme potencial, però tan petites, que resulten insuficients per obtenir la victòria.

El partit es va iniciar i ben aviat es va evidenciar una superioritat física per part de Les Abelles, que sumat a varies pèrdues de pilotes en touch pròpies donaven la iniciativa als valencians que ho aprofitaven anotant un cop de càstig 3 -0. El domini local continuava posteriorment a l’anotació , però la defensa sitgetana no defallia, aturant els continus atacs locals. El Sitges va saber esperar la seva oportunitat i en una bonica jugada a la mà, trencava la defensa de Les Abelles anotant marca 3 – 7. Els del Túria no afluixaren i finalment a les acaballes d’aquest primer període aconseguien la marca que capgirava el marcador, 10 – 7 al descans.

En aquests primers quaranta minuts per part del Sitges s»havien vist bones jugades que donaven lloc a l’esperança, més mirant l’ajustat marcador, però eren situacions aïllades i ben aviat Les Abelles les esmicolava amb una marca als dos minuts de joc de la represa 17 – 7. Com diguem, al joc sitgetà li va faltar continuïtat, amb possessions llargues de pilota que permetin de disposar de varies opcions de marca i no esporàdicament, ans al contrari, eren el de València qui realitzaven diverses fases a cada possessió, el que donava el seu fruit arribant així una nova marca local (22 -7) que sentenciava el partit. Tot i el clar marcador, l’actitud dels nostres nois fou fantàstica, i seguiren lluitant cada pilota fins al final, sense rebre cap mes punt en contra.

El proper dissabte visitarà Santa Barbarà el líder de la categoria, La VIla, no podem demanar un victòria, més sabent que els alacantins no vindran confiats desprès de la derrota del CAU València a Sitges a la cinquena jornada. Però esperem veure un pas més cap aquell Sitges que es capaç de fer jugades d’atac com vàrem veure en masses poques ocasions el passat dissabte, i que ens han de fer gaudir a la segona volta del campionat.