Cristian Beteta i Ander Cabré guanyen la Galeuscat amb Catalunya

Cristian + Ander

Els jugadors sitgetans Cristian Beteta i Ander Cabré es varen proclamar Campions amb Catalunya a la Galeuscat, una competició que juguen la sel·lecció catalana conjuntament amb Galícia i Euskadi.

En el partit de la setmana anterior els catalans havien perdut al País Basc, però com aquests havien perdut anteriorment amb Galícia, si Catalunya guanyava a Galícia per mes de 17 punts, serien els nostres qui guanyarien el torneig al tenir el millor average.

En el partit del passat dissabte semblava molt difícil que Catalunya aconseguís el campionat, ja que a la mitja part perdia 18 a 9 a terres gallegues, però en una magnífica segona meitat deixaven el marcador final amb un 21 – 43 favorable a catalans que els donava la victòria en aquesta Galeuscat.

Com dèiem la contribució sitgetana fou notable amb Ander Cabré jugant de titular tot el partit, mentre que Cristian Beteta, va entrar als cinc minuts de la segona part, degut a que no havia pogut entrenar per lesió la setmana anterior al partit.

FELICITATS ¡¡¡

D’altre banda Raquel Garcia Godin que havia estat concentrada amb la sel·lecció espanyola femenina de Rugby 7 a Madrid, finalment no fou seleccionada entres les jugadores per participar amb Espanya en el Torneig Rugby Seven a Kazan.(Rússia

2 comentarios sobre «Cristian Beteta i Ander Cabré guanyen la Galeuscat amb Catalunya»