Cronica Infantils SEL Vilanova – RC Sitges

10388075_867194279968314_6602828713885623066_n

Ver Fotos

Arribem al camp a l’hora prevista, el club, amb els partits de l’escola, presenta un aspecte immillorable de rugbi, i les cares de quasi tots els nois reflecteixen una nit de divendres força tranquil·la.

Amb ganes de treure’ns l’espina clavada de la setmana passada, i amb les baixes d’última hora de l’Albert, accident de circulació, tot i que va venir al partit, Ramji, Vicente, Gerard, Jordi, Boro, Joan,…. arranquem en direcció a Vilanova y la Geltrú. Es presenta un partit difícil i un rival que volia assolir la victòria en el seu primer partit de lliga.

Desprès d’un escalfament en que es nota la falta d’intensitat i concentració, comença el partit sense un clar dominador. Les continues errades, i una gran melé vilanovina, fan que no aconseguim anotar fins passats vint minuts de la primera part. Els problemes en les fases estàtiques del joc es succeeixen i una merescuda targeta groga al nostre primera línia Guillem (rentarà les samarretes), fa que arribem a la mitja part amb un resultat de 5-17. Aigua, un parell de consells tècnics per part dels entrenadors i, ara si, amb una concentració mes elevada, sortim a jugar la segona meitat.

En aquest tram del partit, el sitges es perfila com a clar dominador, amb uns davanters molt mes contundents y una tres quarts incisiva i desequilibrant.

Resultat final amb un incuestionable 5-48 que no mostra el que es va veure dissabte a la capital del Garraf, on l’equip local va proposar molt mes joc del que reflecteix el marcador.

Una bona victòria que ens ha de servir per adonar-nos dels nostres punts febles i seguir treballant per millorar-los. Destaco com a part positiva, que vam fer molts menys cops de càstig i millors placatges.

Punts del partit:
3 punts a Raul per la seva actitud i lideratge,
2 a l’Alex, per els placatges i suports,
1 per en Serguei per animar-lo a seguir esforçant-se.
Cal a destacar l’acció de la tercera línia per la seves jugades dins de la defensa rival, que van oferir unes passades tan internes com externes, de molt bon nivell.

Entrenament dimarts i dijous. Si serem a primera o no, només depèn de nosaltres.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: