Crónica Lliga Touch 17.10.19

Desprès d’un inici de temporada molt engrescador, pel nivell i l’assitència als entrenaments, arribava la tan esperada primera jornada de lliga.

En darrer moment una baixa important, en Yann entrenador i jugador experimentat de l’equip queia de la convocatòria per malaltia, un fort contratemps que fa que la resta viatgin més forts i encoratjats.

Als ja veterans Mona, Thomas,Juan Di, Stephane, Jaime i Susan, se’ls afegeix el retorn de jugadors que desprès d’un temps de pausa retornen a l’equip amb ganes i il·lusió de formar part d’aquest gran club; en Javi i la Imma. Especial agraïment als nous jugadors Ricardo, Raul i Marc que han donat oxígen i cames a aquest consolidat equip. No oblidar tampoc a les nostres tres valentes jugadores que entre les tres van haver de jugar tots els minuts per la normativa d’haver de tenir sempre dues jugadores al camp.

L’hora de sortida a les 7.45h cap a Sant Quirze de Besora, lloc on ens esperaven dos equips, el Sant Boi i el Poble Nou de Barcelona.

El primer partit i primer contacte oficial amb la competició de la lliga Catalana de Touch, lliga que aquest any ja compta amb 10 equips d’arreu de Catalunya, seria contra un equip novell, el Sant Boí. Un partit fàcil pels Sitgetans que aprofiten per provar jugades, aconseguint una àmplia Victòria per 15-1.

Desprès d’un curt descans arriba el compromís seriós, jugar contra el Poble Nou, equip que ja la passada temporada va presentar un joc dinàmic, sòlid i amb gran experiència. Tot i la derrota, l’equip acaba la jornada amb una gran satisfacció pel joc desplegat, per la bona defensa i l’atrevit i ordenat atac. Resultat final 8-6 en contra però durant tot el partit el resultat va anar molt igualat inclús anant per davant en gairebé tot el matx.

Bon tercer temps organitzat pels amics del TRB i tornada cap a casa amb un bon gust de boca, amb el reconeixement que queda molt per fer i molt per treballar, tot esperant que a la propera els companys que no han pogut venir estiguin amb nosaltres per fer-nos més forts i més equip.

JDR

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: