Crónica Touch 15.12.19

El diumenge era un dia important al nostre Club. Com cada any per aquestes dates es celebrava el tant esperat Dia del Club amb un dinar de germanor, activitats, partits i sobretot l’entranyable entrega del premi Alberto Hernández – Premi als Valors Esportius.

Però a la secció del Touch ens tocava viatjar ben d’hora a Sant Cugat, segona jornada de lliga en la que ens tocaria mesurar les forces amb els equips de Sant Cugat i BUC.

El partit contra Sant Cugat i com era d’esperar, va ser un partit travat, igualat fins a darrer moment i fins i tot incòmode degut al ritme alentit amb el que acostuma a jugar aquest rival. Nosaltres lluny d’imposar el nostre ritme, potser perquè l’equip rival va fer molt bé la seva feina, no vam saber imposar el nostre i això ens va portar a una ajustada victòria per 4-5 aconseguida possiblement per orgull més que per joc…

Desprès de més d’una hora de descans tocava afrontar el segon partit de la jornada contra un BUC experimentat però que no acostuma a presentar dificultats al nostre aquest any si, consolidat bloc. I així va ser, un partit fàcil amb un resultat final de 7-1 que ens va donar la segona victòria de la jornada.

Per finalitzar la jornada les nostres noies van participar en un partit entre un equip de Barbarians de les que elles en formen part contra el Poblé Nou de Barcelona, obtenint també una tercera victòria, resultat de 3-0.

Cal continuar treballant però tal i com va comentar una de les persones que possiblement sap més d’aquest esport del nostre club, “personalment he tingut la sensació d’estar jugant a Touch i ben organitzats….” i això només pot ser fruit de la constància als entrenament, del compromís amb el grup i de la voluntat de pertinença a aquest Club, la mitjana de 14-15 jugadores i jugadors a cada entrenament està donant la seva recompensa.

Donar la benvinguda i felicitar pel debut d’aquesta temporada al nostre estimat i incommensurable Yuji i gràcies a la resta, Yann, Javi, Jaume, Susan, Sílvia, Ondina, Imma, Mar (Mona), Ricardo, Raúl, Thomas, Marc i Juan Di, disculpant a Stephane per lesió i del que desitgem la seva ràpida recuperació.

Dutxes i tercer temps distès amb la resta de companys d’altres equips , mentre a Sitges s’entregava el premi Alberto Hernández a la nostra companya Susan a la que felicitem de tot cor, tot aprofitant també per felicitar al Club i als organitzadors de l’acte per aquesta iniciativa, ja que són accions com aquestes les que fan gran a un Club. 

Propera jornada desprès de Festes, per això la Secció de Touch del Rugby Club Sitges us desitja unes Bones Festes i un feliç 2020 ple de Club i de Rugbi!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: