El Barça es proclama campió de la DHCat

13063306_996058267148660_7711292384074961381_o

El passat diumenge 24 d’abril, el FC Barcelona Rugby “B” es va proclamar campió de la segona edició de la Divisió d’Honor Catalana, després d’enfrontar-se al CEU amb un resultat d’11 a 19, al camp municipal de “les Comes”, Igualada.

Durant l’enfrontament es va viure un autèntic duel de rugbi entre els dos equips barcelonins per emportar-se la copa a casa, i és que cap dels dos equips va afluixar la intensitat durant els 80 minuts de joc.

El Barça, que venia de guanyar a la semifinal al CRUC per 25 a 18, va ser superior destacant l’agressivitat en el seu joc en atac. El Club Esportiu Universitari, que va superar a l’INEF Lleida per 27 a 25, no va posar les coses fàcils al seu rival gràcies a la seva gran defensa.

13072794_996057467148740_8690634122477045715_o

Al minut 4, els blaugranes inauguraven el seu marcador amb un 5 a 0, però el CEU reaccionava sumant un cop de càstig al cap de pocs minuts i un assaig, que els posava per davant amb un 8 a 5, amb el qual arribàvem al descans.

Durant la represa és on s’ha viscut més intensitat. El FCB no volia quedar-se enrere i ha sortit al terreny de joc amb set de victòria. Al minut 7, ha anotat el seu segon assaig de l’enfrontament, 8 a 12, però igual que la primera part, el CEU ha tornat a escurçar distàncies (11-12), mostrant la seva actitud vencedora. Els blaugranes, però, han estat capaços de frenar les envestides del CEU i, al minut 66, anotaven el seu tercer assaig que posava el definitiu 11 a 19 al marcador. Així doncs, el FC Barcelona Rugbi “B” ha aconseguit el seu primer títol de campió de la Divisió d’Honor Catalana.