El S16 i el S18 de Catalunya de Rugbi guanyen a Euskadi en el CCAA

sub16

El passat dissabte, les Seleccions Catalanes de Rugbi a XV en categoria S16 i S18 van emportar-se la segona victòria consecutiva del Campionat Autonòmic, després d’enfrontar-se a les Seleccions d’Euskadi, al camp de rugbi de la Foixarda, i guanyar còmodament als visitants.

Per un costat, els infantils van vèncer als del nord amb un resultat de 25 a 7. El XV de la ginesta inaugurava el marcador amb un cop de càstig a favor. Seguidament, arribaven tres marques a mans de Merckler i Ortiz (x2), anant a la mitja part amb un 20 a 0.

En el segon temps, Euskadi va sortir amb ganes de lluita i realitzava el seu primer assaig del partit. Tot i així, els locals no estaven disposats a abaixar la guàrdia i tancaven l’enfrontament amb un assaig de Pol Duran.

D’altra banda, els cadets de Catalunya van guanyar amb un 49 a 20 als d’Euskadi. Igual que en l’altra categoria, la ginesta obria el lluminós amb dos assajos, un de Tudela i a l’altre d’Ortiz, que transformava Sirvent. Euskadi durant la primera part va sumar un cop de càstig i un assaig, mentre que Catalunya en feia dues marques més (Ortiz i Boet) i un cop, anant al descans amb un 27 a 10.

En la represa, Euskadi no es donava per vençut i va sortir al terreny de joc amb set de victòria. Els bascos anotaven 10 punts i no posaven les coses fàcils als seus rivals (27-20). La reacció dels catalans, però, va ser contundent. Barranco, Tudela, Soler i Miravet realitzaven 4 assajos que tancaven el partit sense opcions als seus rivals.

A l’espera de la jornada vinent, Catalunya S16 i S18 sabrà amb seguretat amb quina Selecció s’enfronta en la final del Campionat de Seleccions Autonòmiques.

Des de la Federació Catalana de Rugbi volem donar tot el nostre suport al jugador del S18, Otger Sirvet, que va patir una lesió durant l’enfrontament.