9 dels nostres Infantils a la Catalana

 

El passat cap de setmana 9 jugadors de categoria Sub16 del RC Sitges varen jugar amb Catalunya al Campionat de Seleccions Autonomiques Sub16 que es va celebrar a Vilajoiosa (Alacant). Catalunya va ocupar finalment la 5ª plaça, despres de perdre amb Madrid i València i de guanyar a Galicia i Navarra.

Voldriem destacar que per segona vegada a l’historia el RC Sitges va esser el club que mes jugadors va aportar a la Selecció Catalana seguit de l’UE Santboiana amb 8 jugadors, el que ens ha d’omplir se satisfacció a tots, doncs simbolitza la feina constant de tot un Club.

Felicitar a tots els nois:

Hugo Bellanger РDani Geis РNorbert Gimeno РJacobo Jim̩nez de Parga РNic Mirhashem РAntonio P̩rez РGonzalo Triay РMiguel Villa РOuail Youssfi

2 comentarios sobre «9 dels nostres Infantils a la Catalana»

  1. Sols donar les gracies a tots aquests nois que portaren el nom de Sitges al mes alt posible.
    Fa molts anys jo em trobava a la terrassa del Bar Bohemios al Poble Sec a Sitges, era despres d’un entrenament i entre els presents s’estava discutint com havia d’esser l’escut del RC Sitges, me’n recordo que de ben segur hi eren el Paco Jimenez (Fundador del RC Sitges), el Domingo Zapater i el Toni Ferran entre d’altres. Es va dir quins elements havien de conformar l’escut i es pensar en elements que representessin a Sitges, més que al Rugby. Es va dir el Sol, com a un dels simbols del nostre clima, així per aclarir a qui no ho sapiga la rodona u ovalada que hi ha darrera els dofins representa al Sol. Es va buscar un altre element i es va pensar en el mar, i com a simbol del mar es va triar el Dofí. Concretament a l’escut n’hi ha tres que representen la primera linea.
    Aixi fou com amb la definició d’aquests dos elements, que Franc Quirante elaborar l’escut final, incloent la banderola amb l’inscripció Rugby Club Sitges i que conformava definitivament l’escut del RC Sitges.
    Han passat 25 anys i qui els hi havia de dir a aquells pioners del Rugby Sitgeta que un quart de segle mes tard, 9 nois sitgetans al que els uneix el Rugby no s’ho pensarien dues vegades per fer-se una foto tots plegats a Benidorm en veure l’estatua d’uns dofins, que per ells sols te un siginificat Rugby Club Sitges.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: