Final Copa Catalana UE Santboiana 21 RC Sitges 0 Cat Infantil

L’equip Infantil del Rugby Club Sitges va perdre la final de Copa Catalana davant l’actual  Campió d’Espanya, l’UE Santboiana. Creiem que el resultat no reflexa el succeit sobre el terreny de joc, doncs tot i que els de Sant Boi van esser superiors i justos vencedors, els Sitgetans jugaren per estar més aprop en el marcador. 

De fet a l’inici del partit es veia que hi havia molt de respecte entre ambdos equips, inclos foren els sitgetans que preneren l’iniciativa en el joc i sols errors en el control de la pilota donaven lloc a melees per el contrari que els permetia jugar en camp sitgeta amb xuts defensius. Sense aquests petits, pero importants errors, potser la sort de la final hauira estat per els del Garraf. Aixi la defensa sitgetana fou prou contundent per tallar qualsevol intent del Sant Boi en atac, mentre que els sitgetans es mostraven més incisius quan poseien la pilota, pero aquestes posesions eren massa curtes per acostar-se a la zona de marca dels del baix llobregat. 

Aixi doncs en atac els nostres nois es mostraven més incisius i definien be, pero on el Sant boi fou superior fou en aprofitar les pilotes que obtenia mitjançant una defensa molt pressionant, aixi les tres marques del Sant Boi veniren de pilotes del Sitges no ben controlades i ben profitades per el contrari, mentre que la defensa sitgetana era prou bona pero el Sant boi tot i esser parat no donava lloc al contraatac mantenint la pilota o amb cops de castig que els permetien recolocar-se en defensa. 

Sense cap mena de dubte jugant aquest partits s’apren moltissim i els nostres nois han d’apendre que les finals es guanyen al final del partit o que les marques no s’aconsegueixen a la primera entrada, sino a la segona, tercera o cuarta, pero per a que es produeixin aquestes posibilitats s’ha de mantenir el control de la pilota. 

Felicitar a l’equip Infantil del RC Sitges per la magnifica temporada realitzada, que finalitzarà el proper 16 de juny amb el Torneig de Rugby Platja de Sitges. 

Un comentario sobre «Final Copa Catalana UE Santboiana 21 RC Sitges 0 Cat Infantil»

  1. Decirle como capitán del rugby club sitges infantil, que estoy muy orgulloso del equipo. Este año hemos jugado bien y en la final, el santboi le costo ganarnos. Aveces con las derrotas se aprende mas que con la victorias, y además estamos parar aprender, no??…GRANDE SITGES ESTOY ORGULLOS DE SER DEL RUGBY CLUB SITGES EL MEJOR CLUB DEL UNIVERSO VIVA EL RUGBY CLUB SITGES

    Pd xepa anda k lesionate en el minuto 4 kagao¡

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: