Histories……

Internet ens ofereix enormes posibilitats, entre elles recordar el passat….a veure que us sembla la següent adreça electronica

http://members.fortunecity.com/rugbyclubsitges/

Podreu trobar a un encara més jove Juan Carlos Anguita, o a un Ezequiel amb cabell, disposat a jugar un Golf a El Vendrell. Tambe veureu uns nois amb samarreta blanca disposats a jugar un altre tipus de Golf, el Dominic (Pare de l’Emily i el James) feia d’arbitre d’aquest altre golf. Justament al James Begg deguem aquesta web o joia del passat.

Com avançament dues fotos, del maig de 2004 a Valladolid, els coneixeu….de les dues fotos veureu una amb sols sis jugadors (Enric/Entrenador, Ander, Eric, Gerard, Kelsey, Nathan, Alex, Josep/Delegat), el Sitges es va presentar a Valladolid amb 6 Benjamins per jugar el Campionat d’Espanya, quan es jugava amb 7 jugadors per equip. El Sitges no tenia canvis, tots els altres equips excepte el Sant Boi varen posar als 7 jugadors reglamentaris davant els nostres nois, el Sitges va finalitzar 5e d’Espanya, el Campio va esser el Sant Boi que sols va rebre una marca en contra en tot el Campionat, que justament li va fer el Sitges.

El millor de tot es que encara juguen tots, excepte l’Alex, a qui veiem encara per Sitges i a qui enviem una forta abraçada.

Un comentario sobre «Histories……»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: