L’altre crònica RC Sitges – Fenix RC

mele

RC Sitges 15 – Fenix CR 10

Divisió d’Honor «B» Espanyola

El passat dumenge 21 de setembre de 2014, el Rugby Club Sitges va jugar l seu primer partit a l’història a la Divisió d’Honor «B», categoria de plata del Rugby Espanyol. Un equip format integrament per nois formats a les categories inferiors del RC Sitges, juntament amb altres jugadors que ja fa anys defensen els colors del nostre Club i per tant tambe son de casa, aconseguien la victória del Sitges en aquest gran dia.

Aquest triomf es molt important doncs hi havia dubtes de si el Sitges es trobaria a l’alçada d’aquesta categoria, i aquest resultat n’elimina qualsevol i per tant els nostres nois tenen tot el dret a disputar un campionat difìcil, pero encoratjedor, on l’ilusió ha de fer superar els entrebancs, que sense dubte vindran a l’igual que les derrotes, no ens hem d’enganyar, doncs no hem d’oblidar que ens trobem davant grans clubs d’Espanya, aixi per exemple ens trobem que la meitat han jugat a Divisió d’Honor «A» com L’Hospitalet, CAU Valencia, Tecnidex València, BUC o La Vila alacantí.

El partit fou molt igualat on les defensses s’imposaren per sobre els atacs, i tot i el domini en el marcador del Sitges, en cap moment la diferencia en el mateix fou determinant com així ho reflexa el 15-10 final. El Sitges va destacar per una gran estructura en defensa, sense implicar a molts homes en els agrupaments. el que sumat a una major rapidessa, permetia de tenir superioritat sobre els atacants en cada situació. En aquets aspecte defensiu el partit dels del Garraf fou gairebé perfecte, excepte en l’acció de l’unica marca del Fenix, on es produí algún error de placatge. En atac es va jugar amb bon criteri en quan a la possessio de la pilota, però li va faltar un moviment o acció de davantera que donis ventatge en el joc al conjunt local, aixi cada vegada que el Sitges iniciava un atac li costava molt trencar la defensa del Fènix, pero tot i això els de la Blanca Subur varen portar el joc sempre a camp contrari i gracies a la mobilitat dels seus jugadors treieren forces cops de càstig a favor que permeteren anotar els 15 punts que donaven la victòria.

El proper partit serà com a vistant, concretament amb el CR La Vila (Vilajoiosa – Alacant), on el diumenge al matí jugaran un, esperem prou apassionant , partit.

Les altres categoríes continuen la seva preparació per els diferents campionats que s’iniciaran en el mes d’octubre. Així l’Escola en les seves categories PreBenjamí, Benjamí i Aleví es desplaçà a Barcelona on va participar en el Torneig de Rugby Platja de la Mercè organitzat per el FC Barcelona. Els equips Sub16 i Sub18 viatjaren fins a Tarragona on jugaren el Torneig de Santa Tecla amb el club local. Per últim el senior femení trencar las rutina i acompanyades per membres de la Secció de Muntanya del RC Sitges, assoliren el passat dissabte el cim del Pedraforca

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: