L’INFANTIL SOTSCAMPIO ABSOLUT DE CATALUNYA

Rugby Club Sitges 28 – FC Barcelona 0 (Campionat Catalunya 1ª Categoria Infantil)   

Amb la victoria aconseguida per l’equip Infantil davant el FC Barcelona s’asegurava la segona posició al Campionat de Catalunya i per tant els sotscampionat. Des d’aquestes linees felicitar al campió l’UE Santboinana, pero sobretot felicitar als nostres jugadors Infantils, tant els que han hugat partits a l’Infantil A com a l’Infantil B. 

Aquest exit, el major aconseguit en la curta historia del nostre club, s’ha de valorar el la seva justa mesura doncs no es fruit de l’atzar sino de 10 anys de feina continuada per moltes persones, jugadors, entrenadors i altre gent que han dedicat el seu temps per a que un equip de Sitges, que no oblidem que no som un petit poble a la costa catalana, arribi a esser en una classificació d’un esport, considerat com el segon millor equip de tot Catalunya, demanaria a tothom que llegeixi aquestes linees, que reflexiones un moment i s’adones de lo dificil que es assolir una fita com aquesta per un club d’un poble on fa 20 anys no existia el Rugby i on les mitjans per a la practica de l’esport del Rugby sempre han estat per sota dels normals. 

La millor cronica de premsa d’aquest partit no es la que s’escrigui en aquestes linees sino com deia, la reflexio que en facin de les mateixes, aixi faran honor als jugadors que han portat el nom de Sitges tant amunt al nostre pais. 

Un comentario sobre «L’INFANTIL SOTSCAMPIO ABSOLUT DE CATALUNYA»

  1. Primero debo felicitar a los chicos por este éxito.
    Segundo debo felicitar a sus entrenadores, no sólo a los que tienen este año (Camilo y Bruno) sino también a los que han tenido con anterioridad (Pedro, Enric, Eowin, Juan Carlos, etc.).
    Tercero, y como padre, quiero agradecer a todos los que han trabajado y trabajan con los chicos de la escuela de este gran club el esfuerzo y el amor que ponen en ello.
    Nuestra esperanza es que todos los chicos de esta magnífica generación lleguen a ser grandes jugadores de rugby (si quieren) y aprendan de una manera de hacer las cosas.
    AUPA Sitges¡¡¡¡¡¡

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: