Negociació d’un conveni per la ubicació del nou camp de rugbi

El passat dilluns, 22 de Maig del 2017, els representants del Rugby Club Sitges van estar reunits amb l’Ajuntament de Sitges i la Junta de Compensació del PPU per tal de negociar un conveni que permeti al club mantenir-se dos anys més en la ubicació actual, període que es considera necessari per la construcció de unes noves instal·lacions.

Aquest conveni es proposa com a solució al problema plantejat per l’actual propietari dels terrenys que ocupa el camp de rugbi i que demana que es alliberin els terrenys en un termini de tres mesos.

La voluntat de totes les parts (Ajuntament de Sitges, Junta de Compensació, Rugby Club Sitges i propietari actual dels terrenys) es que aquest conveni reculli a més de la ubicació definitiva, el programa funcional del nou camp (numero de vestuaris, oficines, espais socials,…) així com un calendari detallat que asseguri que transcorregut el termini de dos anys, el club es podrà traslladar al nou estadi.

La primera reunió per a definir les necessitats es va celebrar avui divendres 26 de maig, i la propera es celebrarà el proper dimarts 30 de maig amb l’objectiu de deixar definit el contingut bàsic del conveni. Una vegada estigui definit aquest, es convocarà una assemblea extraordinària per tal de sotmetre a debat i aprovació dels socis el contingut del mateix.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: