Nota de premsa RC Sitges Campions Catalunya Cadets

CAMPIONS DE CATALUNYA CADET
RC Sitges 11 – UE Santboiana 6

El passat 12 de març el Juvenil del RC Sitges es va proclamar Campió de Catalunya en vencer a Sant Boi per 5 a19, en aquell moment va esser senzill escriure la cronica del partit, pero aquest passat dissabte el RC Sitges es proclamar Campió de Catalunya en categoria Cadet, guanyant també a l’UE Santboiana, aquest vegada a Sitges amb el resultat de 11-6.

Es molt dificil explicar el que aixo significa, doncs es pot caure en el greu error de no donar prou d’importancia a esser el millor equip de Catalunya tant en Cadet com en juvenil.

El RC Sitges representarà a Catalunya al campionat d’Espanya en aquestes categories.

El RC Sitges ha guanyat a un grandissim rival com es l’UE Santboiana amb més de 80 anys d’historia.

El RC Sitges en Cadet i Juvenil son el millor equip de tot Catalunya, lluitant amb clubs de Barcelona, Girona, Sant Cugat, etc… equips de grans ciutats i totes elles amb moltissims més habitants que la nostra vila.

El RC Sitges ha fet historia doncs feia més de 30 anys (abans que es fundes el RC Sitges) que un equip que no fos l’UE Santboiana, guanyava en una mateixa temporada el Campionat de Catalunya Cadet i Juvenil.

Ho deiem en l’anterior cronica del Juvenil, que aquest club de Rugby ha fet els deures en escreix, pero el lloc on fa els examens, no esta ni de ben lluny a l’alçada i que aquests nois es mereixen un camp de rugby que no sigui miserable, doncs portar el nom de Sitges arreu d’Espanya no es una miseria, sino un orgull com ho demostren, entrenament rera entrenament i partit rera partit els jugadors del Rugby Club Sitges en totes les seves categories.

Com deia no era facil iniciar aquesta cronica, aixi doncs anem al partit. HI havien més de 300 persones veien el match doncs era l’ultima jornada i el guanyador en resultaria campió. La posesió de la pilota durant tot el partit fou molt igualada, per el que cap equip acabava de dominar al contrari, les errades eren molt puntuals. Era clar que seria un partit de poques anotacions i que una errada en placatge podria esser decisiva. Fou alehores al minut 25 de la primera meitat que Alvaro trencar la defensa contraria per el centre de la linea de tres quarts, Marti enganxat a ell recolzava la jugada i dona la pilota a Ronan que havia remuntat des de la posicio d’opertura, Jose el recolzava reben la pilota a l’hora que Ronan rebia un placatge. Tres homes anaven a per Jose, pero pasa la pilota instantaneament a Ander que anotava l’unic assaig del partit i que al final donà la victoria. Fou un moment tan màgic que els que estavem alla no oblidarem.
D’aqui al final del partit un Sitges amb idees clarisimes controlant el partit i un Sant Boi que ho intentava tot, pero infructuosament, doncs no exagero en dir que no hi va haver ni un sol error de placatge. Dos xuts a pals de cada equip tranformats en aquest segon periode, donaren lloc al xiulet final, on l’emocio i la satisfacció s’apoderaren de tothom, doncs la victoria l’aconseguiren els cadets, pero la sentirem com nostra tots els que hi erem, des de el mes petit al més gran, doncs tots formem i som el Rugby Club Sitges.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: