Per corpus comptem amb tot el Club!!

Un comentario sobre «Per corpus comptem amb tot el Club!!»

 1. Vols anar a fer flor?…
  ..aixo em preguntaven els meus pares quan era petit, un nen que esperava el dia de Corpus com un dia especial, un dia que feia una cosa molt important per a ell i el seu poble. Tot i viure al carrer Felip Masó, el meu pare tenia la botiga al carrer Jesus i així participavem de la catifa de flors que es feia en aquell carrer.

  Era un dia màgic, un dia on tot eren somriures, ja que tots els veins del carrer s’ajuntaven per gaudir de l’amistat i simplement compartir amb tots un objectiu comú, fer la catifa lo més bonica que fos posible.
  Els pètits posaven la flor, acariciant-la, amb delicadessa, respectant les linies ja que no es podia barrejar amb altre flor d’un altre color, de sobte algu cridava “Teniu més clavel blanc?” i entraves a Can Carbonell o a la Bodega Javier on hi havien grans i petits fent flor…..”Que teniu clavel blanc” repetia jo amb anhel, ja que fer la catifa era el més important del món per aquell vailet que era jo.
  Un cop feta la catifa al carrer Jesus, lo primer era anar a veure el Cap de la Vila, alla sempre hi havia la presentació mes esplendurosa del Corpus el lloc més important.
  Han passat molts anys, més de quaranta però sense cap mena de dubte es un dels records més feliços que conservo, potser per que era un nen o potser per que fer la catifa de Corpus es un momento màgic que tot nen i nena hauria de poder gaudir.
  El Rugby Club Sitges te l’oportunitat, potser única de fer la catifa de flors del Cap de la Vila, no ens equivoquem, quina sort serà poder recordar-ho dintre de 30, 40 o 50 anys quan haurem deixat de ser nens.

  Posdata: Els catalans sempre fem coses, “anem a fer un café” o “anem a fer un partit”. Anar a fer flor consisteix en la preparació dels clavells per la seva col·locació sobre la catifa i es tracta de treure-li les fulles a cada clavel, d’un en un.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: