Play Off Ascens a Divisió d’Honor B Uribealdea Rugby EK 24 – RC Sitges 19


Veure fotos partit
Fotos viatge suporters

El partit de tornada del Play Off d’Ascens a Divisió d’Honor B es va jugar el diumenge 28 de març a les 12:30hs, pero va començar molt abans. Eren les 21:00hs del dissabte, reunió d’equip despres de sopar en un Hotel de Bilbao, varen parlar entrenadors i directius i aleshores va parlar Hernan Piñeiro, jugador actualment lesionat, capità de l’equip fins aquesta temporada en que es retira com a jugador. L’Hernan va dir que no importava el resultat que es dones al marcador, que el resultat important era que tots els jugadors un cop acabat el match es puguessin mira a la cara els uns al altres, sabent que ho havien donat tot sobre la gespa i sobretot l’orgull de portar una samarreta on hi ha l’escut del Rugby Club Sitges.

Respecte purament al partit, poc per dir, l’Uribealdea va guanyar 24-19 (17-0 al descans) i per tant l’equip basc continuara lluitant per ascendre de categoria, mentre que per el RC Sitges aquesta fase d’ascens s’acabat i l’any que ve jugarà de nou a 1ª Nacional Espanyola. Però si explicaré l’altre partit, el de l’Hernan.

Fins a cinc nois juvenils varen trepitjar la gespa a Plentzia (Pablo, Santi, Nico, Oto, Tom), més tres nois junior de primer any (Pablo, Dani, Antonio), acompanyats de jugadors fets a Sitges com Ramon, Juan Carlos, Juan, Ariel, Eugenio, Lluis i amb ells un noi de Valladolid el Fran, un frances el Damien, sis argentins Santi, Malcolm, Martin, Andres, Furchi i Mariano, tots junts lluitaren com si fossin germans de veritat. Es varen fer els set canvis i cada noi que sortia del camp ho feia plorant. No es varen enfonsar, tot i que al descans anaven perdent 17-0, i seguiren lluitant, el parcial del segon periode fou 7-19 favorable als nostres nois. Volien demostrar que eren el Sitges, i sense cap dubte que aconseguiren. L’aficio local, ja no cridava com al primer periode, hi havia silenci a Plentzia, es respirava respecte i orgull.

Xiulet final, els jugadors del Sitges s’abracen fent abraçats una rotllana, nois plorant, cares altes, paraules d’entrenadors, capità, jugadors…… es respirava orgull, sacrifici, companyerisme, respecte. Es respirava RUGBY. No canviaria aquell moment per cap ascens a Divisió d’Honor B. El partit més important, el de l’Hernan, l’havia guanyat el Sitges.

Jaume Cosialls (www.rugbysitges.com)

2 comentarios sobre «Play Off Ascens a Divisió d’Honor B Uribealdea Rugby EK 24 – RC Sitges 19»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: