Premi Alberto Hernández Chiva

El proper dissabte 1 de juliol cel·lebrarem dintre dels actes  commemoratius del XXX Aniversari del Rugby Club Sitges, el Sopar de Gala,  on destaca l’entrega del Premi Alberto Hernández Chiva.

Aquest premi és sense cap mena de dubte el màxim guardó que entrega la nostra entitat, i ho és per que es dona a la persona o institució que ha destacat en la demostració dels valors que defineixen el nostre esport; honestedat, companyonia, respecte, humilitat i sacrifici.

A l’hora és un reconeixement a la figura d’Alberto Hernández Chiva, ja que va ésser un exemple de valors, on tot i no haver jugat a Rugby, va demostrar que el Rugby va més enllà de l’oval. Ell va entendre que l’anima de l’esport, no es tracta en si guanyes o perds, o en si fas un magnífic assaig o un gran placatge; es tracta de poder estar orgullòs de tu mateix a l’hora de jugar, a l’hora de viure el Rugby, de saber que has fet honor als valors indicats anteriorment.

Obviament també és un reconeixement a la persona o institució que reb el premi, a qui ha fet honor al nostre esport, i és obligació de tota dona i home de Rugby de ser-hi en donar tal distinció. El reconeixement és com la confiança o el respecte, no és una cosa que nosaltres tenim sino que ens ho donen  els altres, no es exigible, ni mesurable, insisteixo simplement te’l donen. Negar el reconeixement a qui s’ho mereix és negar els valors del Rugby.

Si creiem en l’honestedat, companyonia, respecte, humilitat i sacrifici hem de ser el proper dissabte al Sopar de Gala, hem de ser presents en l’entrega del Premi Alberto Hernández Chiva, en reconeixement al propi Alberto, a qui rebi el guardó i a les moltíssimes persones, que dona igual en quina mesura han fet honor al Rugby durant 30 anys.

Alberto Hernández Chiva  (1961 – 2010) – President Rugby Club Sitges 2005 – 2010

Jaume Cosialls

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: