Quarts de Final Copa Catalana Infantil RC Sitges 24 – BUC 17

Fantastica victoria davant l’actual Campió de Catalunya

Emocionant i extraordinari partit el que va jugar el passat dissabte l’Infantil del RC Sitges, que es va classificar per a Semifinals de la Copa Catalana guanyant, ni mes ni menys a l’actual Campió de Catalunya el BUC.

L’eliminatoria es guanya a la primera meitat on els nostres nois varen portar en tot moment l’iniciativa i on el marcador al final d’aquest periode reflexava un 19-0 que feia justicia als merits sitgetans.

A l’inici del segon periode, el BUC sortir a remuntar i els sitgetans foren incapaços de contrarestar l’empenta bercelonina arribant al resultat de 19-14, fou despres de la segona marca del BUc que els nois reaacionaren anotant un assaig, pero sobretot controlant al BUc al seu camp amb una defensa molt soferta sobretot en lo referent als placatges. El BUC sols anotar un cop deixant el resultat final de 24-17.

Aquest dissabte 14 de maig es jugara la semifinal a Sant Cugat que sembla ha recobrat la bona forma de la temporada passada, per el que el partit sera potser encara mes dificil que el jugat amb el BUC.

Flaixos:

  • L’equip Cadet va perdre amb el AR Poble Nou en el partit que definia el Tercer i Quart, lloc del campionat de Catalunya, per el que els cadets han finalitzat en 4ª posicio.
  • L’Escola de Ruby en totes les categories realitza una trobada durant el mati de dissabte a Sitges amb l?Escola de Rugby del CR Sant Cugat.
  • Els veterans jugaren per la tarda un amistós amb l’equip angles Clems RFC
  • Aquest cap de setmana els jugadors del nostre club Dani Carbonell i Luciano Marco tornaran a defendre la samarreta de la selecció catalana en el marc del Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials, sera davant la selecció d’Euzkadi a les 14:00hs a L’Hospitalet de Llobregat

Un comentario sobre «Quarts de Final Copa Catalana Infantil RC Sitges 24 – BUC 17»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: