Quimic E.R. 19 – RC Sitges 22 (Campionat 1ª Senior)

En quina forma i de quina importancia fou la vcitoria aconseguida per el primer equip del Rugby Club Sitges el passat dissabte davant del Quimic. Una victoria que dona nous aires als del Garraf i que sobretot dona ilusio per a la segona volta del campionat de lliga que tot just s’iniciava amb aquest partit.

Anem per parts, per el que fa al partit en si, ens sembla que emcoionant es poc. El Quimic al que sols li valia la victoria, de fet per el Sitges era gairebe igual de vital, sortiren a per totes amb un Rugby que val a dir que era espectacular dominant tots els aspectes del joc, es a dir tan davantera com tres quarts. Aquest joc barceloni es materialitza durant els 20 primers minuts on aconseguiren tres marques per una sola marca sitgetana en l’unica oportunitat que tingueren els nostres nois, en resum 19-5 als 20 minuts, que veient el joc desplegat i l’importancia dels punts en joc semblava que el partit estava sentenciat.

A partit d’aleshores el Sitges començar a controlar més la pilota i crear varies oportunitats de puntuar, en canvi el Quimic fou com si renuncies a la pilota i per tant a anotar i a esperar la reacció del Sitges. Foren uns minuts de tanteig fins el descans en els quals cap dels dos equips anotar cap punt. A la represa del matx el Sitges havia agafat l’iniciativa en el partit i sortit a donar-ho tot, de fet s’acosta en dues ocasiona a no res d’aconseguir l’assaig i aquest arribar per fi, 19-12. El Quimic semblava que volia reaccionar per pagaria car l’error de no seguir controlant el partit i cedir la responsabilitat del partit als sitgetans, ja que aquests a mesura que pasaven els minuts jugaven més forts, era com si en comptes de cansar-se el nostres nois agafessin aire a cada jugada i aixo es encomiable i sols te una paraula, els sitgetans jugaven no per guanyar sino amb orgull. Aixi arribar l’empat (19-19) faltaven 7 minuts i una cop de castig a falta d’un minut donar el definitiu 19-22, aconseguint una soferta imerescuda victoria.

Deiem que la vcitoria era molt important per a la clsssificació doncs amb aquests punts el Qumics deixa totalment enrera al Quimic i amb una victoria davant del BUC el dissabte 20 de gener, tindria encarada la permanencia (baixen els dos darrers classificats) i posicionant-se a la part mitjana de la taula i amb 5 jornades per davant amb les portes obertes a noves ilusions.