RC Sitges 29 – CEU/L’Hospitalet 3 Copa Catalana – Sènior Femení

merce

Veure Fotos

Pas de gegant del femení sitgetà per classificar-se entre els quatre primers equips de la fase regular, el que dona dret a jugar les semifinals de la Copa Catalana sènior femení. Es va guanyar aconseguint un punt bonus (per victòria es donen 4 punts a la classificació, però si es fa aconseguint un mínim de 4 marques s’atorguen 5 punts i no 4), davant un rival directe per ocupar una d’aquestes places que permeten lluitar per accedir a la final.

Sobretot a la primera meitat el partit fou molt igualat, amb un CEU/Hospitalet que aprofitava el vent favorable per castigar amb llargs xuts a les ales i arrier local. El Sitges responia amb bons criteris per mantenir la possessió de la pilota, així arribava el primer assaig del partit, mitjançant Hanna que desbordava amb una bonica marca la defensa barcelonina amb un xutet per sobre la línia de tres quarts. El CEU seguia lluitant amb carregues sobretot a càrrec de les seves centres, fruit de lo qual s’acostaren en varies ocasions a prop de línia de marca sitgetana,  anotant un cop de càstig que donava lloc al 5-3 amb que s’arribava al descans.

La segona meitat fou dominada clarament per les sitgetanes que s’imposaren físicament a un conjunt que fins ara en partits anteriors en aquest l’aspecte sempre havia estat superior a les nostres noies, així podem dir, com a mínim en aquesta ocasió que s’ha girat la truita. Fins a quatre marques aconseguiren les del Garraf en els segons quaranta minuts del matx, com a mostra de lo indicat anteriorment.

Aquest cap de setmana de carnaval el femení te descans al haver-se aplaçat el partit que tenia amb el Gòtics per el dia 28 de febrer. Així doncs tornarà a la competició el dissabte 21 d’aquest mes, que rebrà a Santa Bárbara a la UE Santboiana, un altre dels equips cridats a lluitar per arribar a la final.