RC Sitges 5 – L’Hospitalet/INEF 13 Campionat Catalunya Femení 1ª Categoria

Veure fotos © Jaume Andreu

El segon equip del combinat Hospitalet/INEF i el RC Sitges es trobaven novament en aquesta temporada i igual que a la Copa Catalana que es va jugar abans de Nadal, ens oferiren un partit igualat i emocionant. De fet al final dels primers 40 minuts el marcador no es va moure, ja que les defenses s’imposaren als atacs, amb bons placatges per part de totes les jugadores. La iniciativa fou però, per les riberenques que s’imposaven normalment als punts de trobada, com rucks, i per tant disposaven de més possessions i opcions per anotar.
Com dèiem la primera meitat va finalitzar amb el 0 a 0 inicial, però aquesta igualtat es trencaria ben aviat, ja que al cap de 3 minuts de la represa el Hospitalet/INEF anotava un cop de càstig 0 a 3. Després d’haver lluitat i aturat tota la primera meitat a les del Baix Llobregat, aquests 3 punts feren mal a les nostres jugadores, que baixaren un punt la seva intensitat en defensa, cosa que va permetre a les visitants d’anotar la seva primera marca 0 a 8 al quart d’hora del segon temps.
Els minuts anaven avançant i novament les forces estaven equilibrades, amb bones defenses que aturaven els atacs d’ambdós equips. El partit no tenia un clar dominador fins que a 5 minuts del final Hospitalet/INEF anotava la seva segona marca 0 a 13, que va ser ràpidament resposta pel Sitges amb una marca de Marta Gilabert que feia justícia a l’esforç de les sitgetanes i establia el definitiu 5 a 13 final en el marcador.
El pròxim partit del Sitges Femení serà aquest dissabte 15 de febrer a les 15:30hs que rebrà la visita de l’Andorra a Santa Bàrbara, en un matx amb totes les opcions obertes, ja que a la fase prèvia de la Copa Catalana les sitgetanes varen guanyar a andorranes, mentre que en el partit corresponent a la primera volta d’aquest campionat de Catalunya de primera categoria, fou Andorra qui va guanyar a Sitges,