RC Sitges 7 – CR Sant Cugat 59 Sènior Masculí A – Divisió Honor «B» Espanyola

xep

Veure Fotos

El passat dissabte el primer equip masculí rebia la visita del CR Sant Cugat, segon classificat i a falta de tres jornades els del Vallès gairebé tenen assegurada la seva participació en el Play Off d’ascens a Divisió d’Honor espanyola per quarta temporada consecutiva. Tal i com era de preveure el Sant Cugat va dominar el matx des de el primer minut fins al final, al davant però, es trobaren un Sitges on a la primera part demostrar que es un equip totalment mereixedor de jugar a la categoria del plata del rugby espanyol, com dèiem els sitgetans arribaren amb perill ben a prop de marca visitant i mostraren bones maneres tan per davantera com obrint la pilota a la línia. Tot i l’esforç sitgetà, ell Sant Cugat disposava clarament d’un ritme de joc superior i va aprofitar les seves oportunitats per anotar en aquest període i arribar al descans amb un merescut 0 a 12.

A la represa, els locals defalliren físicament, i als cinc minuts d’aquests segons quaranta minuts el marcador ja reflectia un nova marca visitant. La qualitat del Sant Cugat fou més evident a mesura que avançaven els minuts, on l’encarregat de reflectir aquesta diferencia entre ambdós conjunts fou el resultat final de 59 a 7.

Com dèiem a l’inici sols falten tres jornades al campionat de lliga de Divisió d’Honor «B», on els sitgetans han de visitar el camp de L’Hospitalet, rebre a Les Abelles (València) i viatjar a la darrera jornada a Alacant per jugar amb el líder, La Vila. De cara a la classificació el Sitges matemàticament ja no pot ocupar la darrera plaça que dona lloc a descens directe, amb aquest aspecte definit, el més important es que la confiança de l’equip en si mateix frueixi, en aquest cas no s’ha de tenir cap problema en mantenir la categoria davant una possible promoció a finals de juny. Finalment dir que aquest cap de setmana el Sènior A torna a descansar, essent el torn del segon equip que rebrà la visita del tercer equip del FC Barcelona.