RC Sitges A vs Poble Nou y RC Sitges B vs C.E.U. Cat Infantil

El pasado sábado he tenido la suerte de ir a ver al equipo Infantil de Sitges y me la he pasado bomba disfrutando del buen rugby. Quiero Felicitar a los jugadores de Infantiles, sus entrenadores y sus delegados!!!!!!! 

RC Sitges A 35 vs 5 Poble Nou  Bon partit de l’Infantil A davant un Poble Nou, que tot i esser més força més gran fisicament, no superar en cap moment als sitgetans que amb major qualitat tecnica, deserbolaren als barcelonins en tots els aspectes del joc. Aquest partit es antesala de l’important match davant l’UE Santboiana aquest dissabte 24 de març a Sitges a les 12:00 hs, on en cas de victoria els sitgetans encara mantindrien alguna esperança per optar a esser campions de Catalunya.  Serà un duel interessant doncs en el partit de la primera volta, tot i perdre creiem que el Sitges es mostrar superior, aixi doncs no hi ha favorit per a la victoria abans del partit. 

RC Sitges B 21 vs 12 Universidad Barcelona L’Infantil B tambés es va voler sumar a la festa de triomfs sitgetans i guanyar a l’Univ. Barcelona en un interessant duel doncs en el primer periode les alternances en el marcador foren constants, mentre que en la segona meitat el RC Sitges definir el partit cap els seus interessos. Destacar que l’experiencia que van adquirint els nois de l’Infantil B partit rera partit esta donant els seus fruits i veiem aquest Infantil B cada vegada més consolidat com equip. Afegir que amb anterioritat a aquests partits durant el mati jugaren els equips Alevins, Benjamins, Prebenjamins del RC Sitges i el CN Poble Nou.   

Recordad que si quieren ver sus videos en la web deben poner comentarios en las notas!!! 

 

Ver Video de la marca de Alberto contra C.E.U.  

Ver Video de la marca de Martí contra P.N. 

Delegado Josep Cabré

 

Comentarios de Jaume

5 comentarios sobre «RC Sitges A vs Poble Nou y RC Sitges B vs C.E.U. Cat Infantil»

  1. Oye ponet comentarios viva el alberto vuelve i el primer partido 2 marcas i el marti genial muy buena marca de apoyo marca cabre

  2. Para mi la mejor marca es la de martí kontra poble nou….
    Ya e puesto komentario e santi…jejeje
    el sabado a ganar al sant boi!!!!!!!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.