Resolució sobre l’oferta de treball

Després d’haver examinat les candidatures rebudes, i tot i haver constatat l’alt nivell tècnic i humà de totes elles, la Junta Directiva ha cregut convenient declarar deserta la posició i dividir el lloc de treball en dues funcions.

Una, de caràcter presencial els dies de partit  amb la responsabilitat d’obrir i tancar el camp; lliurar i controlar les claus dels vestuaris; així com, resoldre les petites incidències que es produeixin en aquests dies. Per a aquesta funció hem cregut convenient dipositar la nostra confiança en Manuel Garrido.

L’altra, de caràcter administratiu i amb la responsabilitat de gestionar les comunicacions amb la FER, la FCR i amb altres clubs; difondre els horaris de competició; organització i control dels partits a casa (horaris, vestuaris, informació delegats, tercer temps,); gestió de l’aplicatiu de fitxes de la FCR; gestió dels partits amistosos, … Aquesta funció l’assumirà la Junta Directiva, sent Jaume Andreu l’encarregat de la coordinació d’aquestes labors.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: