SECCIÓ MUNTANYA RUGBY CLUB SITGES.

image

Aquest dissabte passat, la secció de Caminantes, va anar a fer el Cim del Puigmal (2.913 mts), els nostres representats aquest cop van ser: Zinca, Laia, Dani i Didac. Van fer el cim fent-se complicaions, demostrant que tots ells portem força quilòmetres caminats ja per les Muntanyes.

La secció de Corredors, va anar a córrer una cursa de muntanya a Andorra, aquí els nostres representats van ser Oriol Barlan (foto), i Vadó Barlan. Oriol corrió los 10 km i +750mts de desnivell, en un excel·lent temps: 1h 3 min., acabant sisè en la categoria infantil, un molt bon resultat tenint en conte que havia   nens que tenien quatre anys més que ell, i que sol feia dos setmanes que corria, ja que va estar lesionat anteriorment. En Vadó, va fer un temps de 1h i 14 minuts, i segueix entrenant i agafant forma de cara a la Matagalls Montserrat, que es disputa al mes de setembre.

Aquest cap de setmana es disputa la Ultra Trail Valls d’Àneu, dos representants tindrem del nostre Club, estaran presents a la sortida a Esterri de Neu: Pau Duran, que està iniciant-se en aquest apassionant mont de les curses de muntanya, correrà la seva segona cursa, aquest cop ja al Pirineu = alçada i desnivells importants, en Pau correrà la distancia de 21 Km, mentre que el seu company en  Loren, farà la de 92 km i + 7.500mts de desnivell positiu, com assistència tindrem a la Ana Cases, bona coneixedora del entorn. La propera setmana us informarem dels resultats de aquesta cursa.

Un comentario sobre «SECCIÓ MUNTANYA RUGBY CLUB SITGES.»

  1. Felicidades a todos y especialmente a Oriol, que debe estar hecho «de muy buena pasta» y que tiene unos grandes maestros. A seguir caminando y corriendo, caminante no hay camino…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: