Senior Liga BUC 22 vs 10 RC Sitges

Foto lain contra Buc.jpg 

 

El passat diumenge 22 d’octubre, l’equip senior del Rugby Club Sitges inicià el campionat de lliga de forma negativa doncs va esser derriotat en aquesta primera jornada per el Buc de Barcelona.
Aquest primer partit fou força estrany doncs tot i que creiem que els sitgetans es mostraren com un equip amb més nivell que els barcelonins sobre el terreny de joc, aquests aprofitaren perfectament les mancances dels sitegtans per anotar en les poques opcions que disposaren, mentre que el Sitges, tot i que disposar de pilotes i oportunitats no definir en punts aquest joc. De fet a la mitja part el resultat era 15-0 per els barcelonins.
A la segona meitat en una forma o altre aquesta creiem superioritat es tenia que veure i aixi el Sitges inicia a remontar, arribant fins 15-10, amb un clar domini del joc. Aixi semblava que la marca de la victoria estava a l’abast pero una pilota descontrolada a sols 5 metres de la linea de marca del Buc, fou aprofitada per aquests per contraatacar i anotar la marca que sentiancava el partit amb el resultat de 22-10.
El proper partit del senior del Rugby Club Sitges serà aquest dissabte 28 d’octubre a les 16:45 hs amb el CN Poble Nou al Camp de la Marbella (Barcelona)
Jaume Cosialls 

 

Campo: Poble Nou

Hora Inicio: 16,45 hs

Punto de Encuentro: Oasis a las 14,30 o en el campo a las 15,30hs.

Mas información ver web Poble Nou

Llevar todos el DNI y muchas ganar de ganar.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: