Trobada Femeni Sub18 Sub16 Sub14 FCR Diumenge a Sitges

Diumenge a les 10.30h es van reunir al camp del RCSitges al voltant de 90 noies per celebrar la 4a Trobada sub 18 femenina.

Molts clubs van estar representats amb diferents nombres de jugadores cadascun, totes amb moltíssimes ganes de passar un bon matí de rugbi i jugar els màxims minuts possibles.

Vam comptar amb l’inestimable ajuda un cop més de la Maria Ribera (seleccionadora catalana femenina absoluta), que va venir acompanyada de la Maria Casado i la Jordina i la de la Roser Borràs (seleccionadora catalana femenina sub 18).

El format de trobada va ser el mateix que les anteriors, divisió per nivells i un partit rere l’altre amb les noies barrejades amb jugadores d’altres clubs. Però aquest cop s’hi va afegir la creació de dos tallers on els equips que no jugaven aprofitaven el temps al màxim i participaven d’aquestes activitats sense tenir gairebé temps per descansar.

Podem dir que les noies van marxar amb uns quants minuts més de rugbi a les cames i ja amb ganes de la propera trobada!

No ens voldríem deixar d’agrair a totes les persones del RCSitges que desinteressadament van venir a donar un cop de mà per fer possible el bon funcionament de la Trobada, de la mateixa manera que volem agrair a tots i totes els responsables dels diferents clubs i familiars que acompanyen a les jugadores i que van estar disposats a ajudar en el que calgués. Moltes gràcies i a tots i totes!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: