UE Santboiana «B» 26 – RC Sitges 11 Sènior Masculí A – Divisió Honor «B» Espanyola

edu

Tot i sofrir una nova derrota el primer equip sènior masculí del RC Sitges va recuperar bones sensacions de l’inici de la temporada, i davant un equip dinàmic com el segon de la Santboiana el joc sitgetà pateix menys que amb equips més pesats com Abelles o BUC. Al final de la primera meitat el resultat era inclòs favorable als del Garraf (6 – 11).

A la segona meitat els locals augmentaren la pressió, els nostres nois aguantaren donant-ho tot com sempre, però a falta de vint minuts per l’acabament les forces defalliren i al no disposar de prou banqueta els del Baix Llobregat obriren distancies, finalitzant el partit amb un 26 a 11 en el marcador favorable a la Santboiana.

Aquest cap de setmana el primer equip te novament descans a l’espera de la visita a Santa Bàrbara del Sant Cugat, el proper dissabte 5 de març a les 16:00hs.