ULTRA TRAIL SERRA DE MONTSANT

received_10152821828431248

Primer de tot el nostre record i estima al que fora el nostre President, i caminant de la nostra secció: Alberto!!!!.

Dissabte a les 9h, donaven el tret de sortida a Cornudella de Montsant, la cursa de 101 Km i +4.000 mts. Allà estava el corredor del Rugby Club Sitges, loren. Disposat a afrontar la darrera cursa de muntanya de gran recorregut de la temporada, per les muntanyes de aquesta maca zona del Priorat.

La cursa va anar bé,  marcada per una forta calor. Aplicant el coneixement apresos en altres curses de llarga distància,  bàsicament que: les cames per més que facin mal: no estallen. Que no hi ha cap pujada que duri eternament, i que després dels moments més crítics a nivells físics i mentals,  hi han molts moment per gaudir i compartir el dolç patiment, acompanyat de bona música, bons paisatges i olor a raïm acabat de collir. Així van anar passant el kilòmetres i les hores, després de 16h 26 minuts, vaig entrar el una bona 36 posició de la general, dels 237 que varen aconseguir finalitzar la cursa.

 

Aquest cap de setmana és disputa a Sant Pere de Ribes una cursa de Muntanya de 22 km i paral·lelament una de 10km. Varis corredors del nostres club prenent part en elles: Ana, Oriol, Vadó, Pau, Dani, Loren i pot ser algú més. La propera setmana us informem.

PICA

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: