ULTRA TRAIL VALLS D’ÀNEU

image1

Dissabte passat va tenir lloc aquesta cursa de muntanya amb sortida y arribada Esterri d’Àneu. Considerada com una de les curses més dures per la alçada que es corra (entre 2mil i 3mil metres), i per el tipus de terreny (corriols de alta muntanya).

Pau Duran va pendre part en la carrera maraton: 45 km + 3.500 mts. Va aconseguir finalitzar per sota de les 10 hores, un temps molt digne i molt prometedor en el seu debut en la llarga distancia. Va aguantar molt bé la fora calor, i en cap moment es va deixar impressionar per els passos complicats i aeris, ni per les fortes pujades i difícils baixades, un 10 per ell, boníssim resultat.

Loren va pendre part en la UT de 95 km + 7.500mts. Va aguantar fins el km 74, a on la organització no el va deixar seguir corrent la cursa, al considerar que no estava en condicions després de patir una de una caiguda unes hores abans al relliscar durant una tempesta: que poc coneixen als jugadors de rugby aquets arbits!!!!, i que poc coneixen el Umbral del dolor.  En fi, molt emprenyat cap ha casa després de estar lluitant durant 16 hores. Una cosa positiva: ens vam saludar amb el  Parra, del Rugby de L’Hospi, ja que barem coincidir en el recorregut, i el rugby va estar present en aquelles  altes muntanyes, personalment vaig decidir publicar-ho aquí, que al separa me d’ell, vaig fer una forta pujada de casi 2 hores, que li vaig dedicar a un gran del Rubby  i de L’H: Chamero esa suvida fuiste my motivación, te la dediqué y recorde los Buenos momentos vividos juntos.

 

PICA!!!

Un comentario sobre «ULTRA TRAIL VALLS D’ÀNEU»

  1. Hola Loren es muy injusto que no te dejaran continuar en carrera , aun asi felicitarte , y a Pau Duran ,me emociona leer tus palabras , y tienes razon hubo presencia de Rugby en aquellas montañas.Lamentablemente Alex Colominas tuvo que abandonar por lesion cuando marchaba primero pasado el Tesol ,en la CRVA participamos tres del Hospi ,mas mi mujer y Clara de Inef y disfutamos de aquellas montañas de lo lindo.Lo que dices de tu dedicacion a Chamero es muy grande pues te vi «tirarte» por la tartera tras pasar el Cim Del Pinato y ivas muy fuerte , pero que muy fuerte , la subida seria igual o mejor , lo dicho grandes palabras , felicidades y un fuerte abrazo.
    Parra

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: