Ultra Trail VALLS D’ÀNEU

lorenaneu

http://www.naciodigital.cat/naciomuntanya/galeria/157/foto/3462#pagdalt

Dissabte 6h del matí, plaça Major de Esterri d’Àneu, en Loren, un corredor del Rugby Club Sitges de la secció de muntanya, sortia corrents de negre una de les Ultra Trails més dures que es fan actualment a Espanya, per davant 92 Km i 8.500mts de desnivell positiu, per les muntanyes més altes del Pirineu. Afortunadament va parar de ploure 10 minuts abans de la sortida, i  els 60 corredors que es van atrevir van pendre la sortida, van començar a córrer  en un silenci que impressionava i concentració, que feia entre reveure la duresa que els hi esperava durant les següents 30 hores.

Va ser un dolç infern, amb una llarga nit de superació, nit:  solitària, amb fred/neu, i tempesta per alçades prop de els 3.00 metres. No tinc ganes ni de reviure escrivint la crònica el que va ser. Vaig tornar a la Plaça Major de Esterri, siguent un home diferent al sortit, 25 hores i 11 minuts després , això sí ple de satisfacció (segon en veterans i 27 de la general), i extremadament cansat i dèbil. Vull agrair el recolzament dels caminantes,  de l’Ana per obrir-me les portes de casa seva i a l’Alberto per preparar-me el cos abans i sobretot després de la cursa. PICA.

En Pau , va assolir un molt bon resultat en la cursa de 21 Km, amb 2h 38 minuts, agafant experiència i coneixements d’aquesta especialitat de córrer per la muntanya, que als mes veterans ens omple de alegria veure com les llavors van donant els fruits , amb molta humiliat no volia sortir a aquesta crònica, però també va estar, i va lluitar en el seu interior per finalitzar. PICA.

6 comentarios sobre «Ultra Trail VALLS D’ÀNEU»

  1. Loren, simplement, impressionant!!! Enhorabona! Ets una autèntica màquina i un ironman… PICA! Els que coneixem una mica la muntanya sabem que es dura i sacrificada, però el que tu fas i has fet, està molt per sobre de la duresa i del sacrifici. Una passada amic meu!! Felicitats.

  2. Fue para mi una grata sorpresa y me alegro mucho el domingo en Esterri al consultar la clasificacion ver un corredor del Sitges participar y acabar la Ultra , es para estar orgullosos , aprovecho para felicitaros por el acenso , espero ver un buen partido en Fleixa Llarga , un saludo .

  3. Muchas gracias a todos por las muestras de afecto mostradas estos días. Se puede seguir defendendiendo los colores de nuestro club de muchas maneras al colgar las botas. PICA.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: