Un Club germà ens necessita

ber

El BER necessita un cop de mà, només seran 2 minuts!

Bones familia de  SITGES,

Has estat últimament a la Mar Bella?
Sabies que quan plou no podem entrenar?
Sabies que quan plou el camp no drena i es creen uns forats molt perillosos?
Sabies que hi ha hagut lesions molt greus degut al mal estat del camp?
Sabies que centenars de nens es queden sense camp per entrenar molt sovint?

Segurament heu patit alguna d’aquestes situacions en alguna jornada en que ens tocava jugar, oi?

Doncs si… tot  això i més, però tenim una oportunitat per canviar-ho: Volem gespa tot l’any al Camp de Rugby de la Marbella

ÉS MOLT URGENT, NECESSITEM QUANTS MÉS SUPORTS MILLOR! NOMÉS TENIM FINS AL 9 D’ABRIL

Fa 65 anys que es juga a rugby a Poblenou, i els darrers 35, a la MarBella, i en tot aquest temps, encara no hem aconseguit un camp digne, per negativa de l’Ajuntament. Més de 300 esportistes, condemnats a unes instal·lacions infames. El rugby mereix, com a mínim, la mateixa atenció i recolzament que la resta d’esports de la ciutat.

El club ha creat aquesta proposta dins el portal de la campanya «decidim.barcelona». Us demanem la vostra col·laboració per aconseguir unes instal·lacions dignes i en condicions. Aquest dissabte 9 d’abril finalitza el procés de recollida de propostes. Necessitem sumar el màxim suport possible per tal de no ser ignorats. Cliqueu, registreu-vos (només empadronats a Barcelona), i doneu-nos el vostre recolzament.

Signar ara

I recorda reenviar aquest correu a tothom que coneguis de Barcelona que ens vulgui donar un petit cop de mà per un gran canvi!

Un comentario sobre «Un Club germà ens necessita»

  1. POR MI PARTE Y CREO QUE POR EL BIEN DE ESTE NOBLE DEPORTE, YA ES HORA QUE TENGAMOS LAS MISMAS FACILIDADES QUE TODO EL RESTO…Y BRINDAR SOBRE TODO A TODOS LOS NIÑOS QUE PUEDAN PRACTICARLO SIN NINGUN TIPO DE IMPEDIMENTOS, ROGAMOS DE UNA VEZ POR TODAS QUE SE PONGAN EN MOVIMIENTO LAS MANOS Y AUTORIDADES NECESARIAS PARA LOGRAR QUE ESTE PROBLEMA SE SOLUCIONE. Gracias en nombre colectivo de los «Rugbiers» Vamos adelante!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: