Un Sènior B de campions

 

Veure fotos de partit

Després d’una increïble temporada, on han guanyat tots els partits de la segona fase, el nostre equip Sènior B s’ha proclamat guanyador de la lliga 2 de la FCR.

Com no podia ser d’una altra manera, el partit va ser trepidant i molt ajustat fins als últims instants, on els nostres van fer valer la seva gran qualitat tècnica i física per endur-se la victòria.

El Sènior B és una barreja de jugadors amb una llarga trajectòria en el rugbi i jugadors que acaben de pujar al sènior o que debuten en l’esport, aquesta barreja d’experiència i joventut avui ha donat els seus fruits i ens marca el camí a seguir.

Una gran felicitació a tot l’equip i cos tècnic.

 

Un Senior B de campeones

Después de una increíble temporada, donde han ganado todos los partidos de la segunda fase, nuestro equipo Senior B se ha proclamado ganador de la liga 2 de la FCR.

Como no podía ser de otra forma, el partido fue trepidante y muy ajustado hasta los últimos instantes, donde los nuestros hicieron valer su gran calidad técnica y física para llevarse la victoria.

El Senior B es una mezcla de jugadores con una larga trayectoria rugbística y jugadores que acaban de subir al senior o que debutan en el deporte, esta mezcla de experiencia y juventud hoy ha dado sus frutos y nos marca el camino a seguir.

Una gran felicitación a todo el equipo y cuerpo técnico.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: