Victòria de les seleccions catalanes Sub16 i Sub18 amb 9 jugadors Sitgetans

Superioritat aclaparadora

Dissabte va ser un dia rodó per al rugby català. A la Guinardera, les seleccions masculines S16 i S18 es preparaven per rebre Navarra en el segon partit del Campionat Autonòmic, i com apuntaven els resultats de la primera jornada, Catalunya va sortir triomfant amb autoritat.

Van arrencar els nois de la S16, que dirigits per Dani López i Ezequiel Cánepa van protagonitzar un partidàs contra un conjunt navarrès amb voluntat però poques eines per contrarrestar el joc local.

El “XV” de la Ginesta va aconseguir 17 assajos, la gran majoria d’ells d’una línia de tres quarts que materialitzava amb èxit les jugades que iniciava la davantera. El capità Noah Cánepa, amb tres marques, va ser el màxim assajador d’un duel que va acabar 115 a 0 i guiava els seus fins el liderat de la classificació.

Acta del partit

Noah Cánpea, en acció / Jaume Andreu

Campionat Autonòmic S16

Catalunya 10 punts

Madrid 7 punts

Andalusia 7 punts

València 5 punts

Balears 0 punts

Navarra 0 punts

El matí el van rematar els cadets de Catalunya. La selecció S18 també va derrotar amb claredat Navarra amb un contundent 86 a 0 que no deixava cap dubte sobre la superioritat dels quadribarrats.

Els de Toti Ribas i Mario Sans van anotar catorze assajos (amb hat-trick inclòs de Víctor Rodríguez) per rubricar el seu domini davant els navarresos i endur-se un triomf que els dona el liderat a la classificació.

Acta del partit

La selecció S18 va atropellar Navarra / Jaume Andreu

Campionat Autonòmic S18

Catalunya 10 punts

València 10 punts

Madrid 10 punts

Balears 0 punts

Andalusia 0 punts

Navarra 0 punts

Noticia via rugby.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: