VPC Andorra 0 – RC Sitges 20 Copa Catalana Femenina 2ª categoria

Aquest diumenge es va disputar a casa la 6ª jornada de la fase prèvia del Sènior Femení contra Andorra.  De ben segur per totes era tot un repte.

Portaven setmanes treballant la defensa i la possessió de la pilota i així ho van demostrar.

Van començar una primera part mantenint el control, guanyant metres i mantenint el joc al camp del contrari fins que gràcies a la insistència va arribar la primera marca als pocs minuts de joc.

Les andorranes poques oportunitats van poder tenir amb la pressió que es trobaven un cop aconseguien la possessió de la pilota i així ho van aprofitar les sitgetanes per tornar a recuperar el joc que volien aconseguir.

Va arribar la mitja part amb un 0 – 10 a favor de les dofines. Tenien clar que la segona part seria més dura per la falta de canvis i el vent en contra. Tot hi així van saber mantenir el nivell, deixar de banda les tensions i nervis que es van generar durant el partit, i no només van aconseguir mantenir el marcador sinó que van afegir dos marques més al seu favor.  Va quedar sentenciat el marcador amb un resultat de 0 – 20.

Ara toca entrenar encara més fort per preparar el següent partit d’aquest dissabte que tindrà lloc a casa contra les líders actuals de la fase prèvia femenina, Inef Lleida. Us esperem a tots!!