Contundent victòria de la selecció S18 amb 5 jugadors Sitgetans

En la imatge els 5 jugadors del Sitges que varen formar part en el equip que va vencer a Valencia aquest dissabte, de esquerra a dreta Imanol Urraza, Arnau Ojeda, Segundo Urraza, Lucas Antunez i Fede D’Acunto

(Noticia via rugby.cat)

Com els seus companys de la selecció S18, els cadets de Catalunya van arrencar amb empenta el seu partit, estrenant el marcador al minut 4 (Edgar Serres). Igualant les forces, el combinat valencià va emptar l’enfrontament abans del quart d’hora de partit de la mà del seu capità Arnau Andrés.

Els S18 catalans van dominar el partit

El 5 a 5 va mantenir-se fins el minut 21, quan el número vuit de la Ginesta, Segundo Urraza, trencava la defensa rival per posar el 12 a 5 gràcies a la transformació de Serres. La bona dinàmica dels catalans va dur-los a un nou assaig abans del descans, en aquest cas de l’aler Joaquín Techera que enviava el duel a la mitja part amb un bon 17 a 5.

Els de Toti Ribas i Mario Sans van tornar a sortir al camp amb determinació a la represa, i poc després del xiulet de l’àrbitre, Hugo Martín plantava l’ovalada per eixamplar la diferència fins el 24 a 5. La resistència valenciana no va cedir, i amb l’assaig d’Enrique Bolinches al minut 44 els visitants s’aferraven a l’esperança de remuntar.

Però Catalunya no va caure en nerviosismes, i sense dubtes va sentenciar l’enfrontament amb un cop de càstig d’Edgar Serres al minut 62 i amb un try de l’obertura Lucas Pichot al 65. La darrera paraula va ser per a València, que s’acomiadava de la Foixarda amb una marca de Javier Amatud que dibuixava el 34 a 15 definitiu.

catalunyas18_valencia_rugbycat

Els de Toti Ribas mantenen el bon rumb

Amb la victòria, Catalunya suma 5 punts i trenca el triple empat al capdamunt de la taula, deixant enrere València. Tot i així, els de Toti Ribas segueixen igualats amb Madrid, que els guanyen la partida als catalans per l’average de punts.