Treballada victoria del Sub16 català contra Valencia amb 4 jugadors Sitgetans

Foto © Frank Medina

Molt orgullosos dels nostres jugadors Sub16, Noah Canepa, Pol Valles, Zak Butler i Max Griera

(Noticia via rugby.cat)

El primer equip en oferir una victòria al públic local va ser la selecció S16. Els nois de Dani López i Ezequiel Cánepa van vèncer 29 a 21 en un ajustat duel que va veure la majoria dels punts a la primera meitat.

cats16_val_rugbycat

La selecció S16 va aconseguir un treballat triomf

L’inici d’enfrontament va ser especialment frenètic, amb una Catalunya desbocada que va anotar al minut 6 gràcies al mig de melé Pablo Pérez i la transformació posterior de Marcel Sirvent. La resposta visitant va ser immediata, doncs de la mà de Daniel Catanzaro València empatava el matx al minut 10.

La reacció catalana va ser contundent: primer Segis Pérez abans del quart d’hora i poc després Juan Miguel las Heras anotaven un assaig per tornar a agafar l’avantatge al marcador (19 a 7). Però no va acabar així la primera meitat, ja que el segon centre visitant Ignacio Piñeiro superava la defensa local per enviar el matx a vestidors amb un 19 a 14.

La segona part va perder el ritme anotador i va donar pas a les defenses, i de nou Catalunya agafava la iniciativa amb un cop de càstig de Marcel Sirvent al minut 37 i una marca de Noah Cánepa al 48. Novament els visitants s’apropaven a l’electrònic amb el tercer try de la tarda (d’Andreu Masià) a falta de 13 minuts per al final.

noah_cats18_rugbycat

Noah Cánepa va anotar el darrer try català

Amb el 29 a 21 van transcórrer els darrers instants d’un enfrontament que ja no va veure més canvis en el marcador. Amb el triomf, Catalunya suma 5 punts més i defensa el liderat mantenint la distància respecte els seus perseguidors, Andalusia i Madrid, a qui visitarà en les dues darreres jornades (16 de febrer i 2 de març).