El Rugby Sitges a la Ultra Trail Serra Serra de Montsant

loren

Dissabte al matí  es donava la sortida a la població del Priorat, de Cornudella de Montsant la cursa de 111 km i + 4.000 més,  transcurría per tot el parc del Montsant. El dorsal 252 portava de nom: Rugby Sitges, va ser un petit reconeixement , resumit en poques paraules al meu Club, i a les persones que el formen i l’han format, i als companys de la secció de corredors, que plogui, faci sol, sigui de nit o faci fred, sempre estan compartint kilòmetres i tercer temps, i com no!?!?!!: als que em fan d’assistència a les curses i em guien i pensen per mi,  quan al cap ja no pensa bé .

La cursa va anar bé, a estones al límit del patiment físic i mental. Vaig estar 16h i 57 minuts , un temps digne. Ara toca ja descansar i disputar curses més  curtes, fins el proper final de temporada.

Aquest Diumenge la secció  de Muntanya correrà la cursa de muntanya de Sant Pere de Ribes, els corredors/es, seran: Laia, Teresa, Mercè, Anna, Marcús, Pau, Dani i Loren, com veieu cada cop som més depenent els col.lors del nostre Club.

PICA

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: